menu

Expert Consulting

Expert Consulting Expert Consulting (excon) is een Managed Service Provider gespecialiseerd in het aanbieden van kwaliteitsvolle IT oplossingen en proactieve onderhoudsdiensten aan klanten in de private en publieke sector.

Ons team van ervaren service professionals ontwerpt, bouwt en onderhoudt uw IT infrastructuur en geautomatiseerde systemen afgestemd op uw unieke zakelijke behoeften.

Wij integreren ons als uw "on-demand" IT-afdeling zodat u zich kan concentreren op uw core-business. Expert Consulting biedt een waaier van diensten aan, waaronder infrastructuur beheer, managed services, IT aankopen, communicatie en cloud oplossingen.

Het is onze missie om uw vertrouwde IT Service Provider te zijn, gebaseerd op wederzijdse waardering en vertrouwen, met als doel uw kosten te verlagen, uw winsten te verhogen en uw zakelijke risico’s te beperken.

ONS TEAM
Microsoft Partner
HP Partner
Certified AXS GUARD Partner

Managed Services

Service Desk Groeiende bedrijven hebben de dag van vandaag nood aan de nieuwste technologieën en IT-ondersteuning om goed te kunnen functioneren en de concurrentie bij te houden. Voor kleine en middelgrote ondernemingen is het vaak moeilijk om de lopende kosten van technologie, alsook de ondersteuning die nodig is om deze te gebruiken en te onderhouden, te beheersen. Excon biedt u managed IT-serviceprogramma’s waardoor u van een Managed Service Provider relatie geniet voor al uw hard- en software noden en u gespaard blijft van de kosten om dit zelf in-house te organiseren.

Onze Managed Services omvatten:
- 24/7 monitoring en dienstverlening door onze professionele medewerkers
- Eén laag en vast maandelijks tarief voor al uw IT-ondersteuning noden
- Verhoogde productiviteit voor uw bedrijf door middel van professionele managed services
- Toezicht en beheer van al uw systemen waardoor problemen worden voorkomen

Uw grotere concurrenten profiteren van schaalvoordelen, krijgen volumekortingen en verwerven nieuwe klanten door hun extra kortingen toe te staan. Hierdoor wordt u benadeeld. Met excon als uw Managed Service Provider kan u concurreren op een hoger niveau waardoor u geld bespaart en terug op de markt kan meespelen.

Wij kunnen managed IT services implementeren waardoor u van alle voordelen van een in-house IT afdeling geniet zonder de hoge kosten die hier vaak mee gepaard gaan. Ons team van technici en ondersteunend personeel zal proactief uw kritische systemen bewaken en onmiddellijk al uw behoeften in behandeling nemen, zodat voor u tijd en energie vrijkomt om prospectie uit te voeren, nieuwe verkopen af te sluiten, klantenrelaties te verbeteren en nieuwe markten te verkennen.

Contacteer ons vandaag en ontvang vrijblijvend een managed services raadpleging voor uw bedrijf.

Managed Services

Expertise

Beheer IT Infrastructuur Beheer IT Infrastructuur
Bescherm uw IT investeringen en voorkom kostbare downtime. Onze technici letten op vroege tekens van problemen in uw netwerk en lossen problemen op nog voor ze resulteren in dure onderbrekingen voor uw bedrijfstoepassingen.


Cloud Services Cloud Services
Uw organisatie heeft nood aan veilige, betrouwbare, mobiele en goedkope platformen waardoor uw werknemers de mogelijkheid hebben om real-time te communiceren, informatie te delen en samen te werken. Onze cloud-gebaseerde productiviteitsoplossingen geven uw werknemers de flexibiliteit om zowel vanop kantoor als vanop afstand te werken, dit alles terwijl backups, technische ondersteuning en toegang tot gegevens actief blijven zodoende dat uw bedrijf soepel en efficiënt blijft functioneren.


Kwalificaties en Validaties Kwalificaties en Validaties
Excon staat u bij om aan de hoogste kwaliteitsnormen (ITIL, GAMP,…) te voldoen binnen uw regulatoire omgeving (ISO 15189, GxP, FDA 21 CFR Part 11,…). Onze experts hebben een jarenlange ervaring in IT Infrastructure Qualification, schrijven en uitvoeren van Installation Qualification (IQ), Operational Qualification (OQ) en Performance Qualification (PQ) protocollen, het schrijven van Standard Operating Procedures (SOPs) en Computerized System Validation (CSV).


Fiber Connectivity Glasvezel Connectiviteit
Hoog performante connectiviteit is een kritische factor in de hedendaagse cloud implementaties. Bedrijfstoepassingen die veel bandbreedte nodig hebben, zijn sterk afhankelijk van betrouwbare connectiviteit om het reken- en opslagvermogen volledig te optimaliseren. Expert Consulting werkt samen met betrouwbare netwerkoperatoren om te voldoen aan uw behoeften voor een veilige en performante netwerkarchitectuur.

Service Desk Service Desk en On-site Support
Ons team van deskundige IT-professionals zal IT-gerelateerde problemen opvangen en zo uw werknemers productief houden. Door uw IT ondersteuning uit te besteden bespaart u tijd, geld en moeite. Met Expert Consulting krijgt u on-demand de deskundige en technische ondersteuning die u nodig heeft zonder de kost van een eigen in-house IT-afdeling te moeten dragen.


Inkoop en Logistiek Inkoop en Logistiek
Expert Consulting biedt competitieve prijzen op desktops, laptops, servers, software en netwerkapparatuur van toonaangevende technologie-leveranciers. Wij kunnen uw organisatie tijd en geld besparen door het leveren van wat u exact nodig hebt, zonder enige extra's, verborgen kosten of dure upgrades.


Software Ontwikkeling Software Ontwikkeling
U kan op excon rekenen als het gaat om het bouwen van toepassingen op maat van uw bedrijf, dit van ontwerp tot implementatie en ondersteuning, binnen uw tijdschema én binnen het vooropgestelde budget. Wij moedigen onze klanten aan om zelf deel uit te maken van het project, voorzien regelmatig overlegmomenten als onderdeel van het proces en luisteren naar uw feedback om ervoor te zorgen dat aan uw bedrijfsnoden wordt voldaan en dat de functionaliteiten zijn afgestemd op uw doelstellingen. Vertrouw op excon voor het ontwikkelen van uw software.


Digital Pathologyy Digitale Pathologie
Excon levert oplossingen en gepersonaliseerde diensten in Digitale Pathologie, inclusief het verwerven, beheren, delen en interpreteren van pathologie-informatie in een digitale omgeving. Digitale slides ontstaan wanneer glasplaatjes worden vastgelegd met een scanapparaat, hierdoor bekomt men een digitaal beeld met hoge resolutie dat nadien kan worden bekeken op een computerscherm of mobiel apparaat.


Microsoft
Adobe
AXS GUARD
Dell
Logitech
HP
Lacie
Apple
Samsung
3CX

Team

Tim Polfliet

Tim Polfliet

Managing Director

"Actie is de sleutel tot succes"

Sabine Polfliet

Sabine Polfliet

Office Manager

"Laat het goed functioneren"

Leo De Ridder

ir. Leo De Ridder

Software Architect

"Design linkt creativiteit en innovatie"

Bart Spiessens

Bart Spiessens

Support Engineer

"Maak het eenvoudig, maar significant."

Semir Avdibegovic

Semir Avdibegovic

Application Developer

"Eenvoud is de ultieme verfijning."

Arjun Grolus

Arjun Grolus

Support Engineer

"De toekomst hangt af van wat je vandaag doet"

Erik De Beir

Erik De Beir

Project Manager

"Have you tried turning it off and on again?"

Contact

Expert Consulting bv
Kalfortdorp 11
B-2870 Puurs-Sint-Amands

Telefoon +32 3 846 47 47
Fax +32 3 846 47 49
Mail info@excon.be
BTW BE 0875.197.643

MAIL ONS